Pogledajte video o našim uslugama

Pored redovnog održavanja i popravki vozila bavimo se prodajom originalnih rezervnih delova i originalne dodatne opreme kao i prodajom polovnih vozila. U proteklih 30 godina Auto Kuća SAMARDŽIĆ prepoznatljiva je po kvalitetu i pouzdanosti koje pruža svojim korisnicima.

Na tržištu smo prisutni od 1989.godine kao SZTR Auto servis Samardžić i vrlo  brzo stičemo reputaciju kvalitetnog servisa.

1996.godine naš servis postaje ovlašćeni serviser glavnog uvoznika za vozila marke ŠKODA, firme Auto Čačak. Zahvaljujući velikim ulaganjima  u školovanje stručnog kadra, nabavkom specijalizovanog alata, kao i formiranjem velikog magacina sa originalnim rezervnim delovima, jako brzo postajemo jedni od lidera u oblasti održavanja i popravki vozila marke Škoda.

2002.godine sa porastom broja zaposlenih i sopstvenih kapaciteta prerasli smo u Auto Kuću SAMARDŽIĆ doo, dok politika poslovanja nastavlja da se bazira na stalnom poboljšanju kvaliteta i vrsta usluga.

O nama

Kako se Auto Kuća SAMARDŽIĆ kretala uzlaznom putanjom u vidu svog poslovanja i odgovarala na zahteve korisnika šireći spektar svojih usluga, tako je i prepoznala mogućnost za poboljšanje odgovarajući na zahteve međunarodnih standarda. ISO 9001:2015, sistem upravljanja kvalitetom (QMS) implementiran je u organizaciji 2011.godine. To je prvi standard pod čijim zahtevima je društvo Auto Kuća SAMARDŽIĆ sertifikovano i putem nadzornih i resertifikacionih provera dokazalo da je organizacija u mogućnosti da sistem upravljanja kvalitetom čini održivim.

Usled revizije  pomenutog standarda, organizacija se upoznala i implemetirala ISO 31000:2009, Sistem upravljanja rizikom (Risk management), gde odgovarajući na njegove zahteve promovišemo razmišljanje zasnovano na riziku.

Bavljenjem zaštitom životne sredine u organizaciji je oduvek bilo na visokom nivou, stoga logičnim sledom, 2012.godine pristupamo implementaciji i  dobijamo sertifikat prema zahtevima standarda ISO 14001:2015, upravljanje zaštitom životne sredine (EMS).

Politika zaštita životne sredine
Preuzmite
Politika kvaliteta
Preuzmite