Pogledajte video o našem servisu

Auto Kuća SAMARDŽIĆ započela je svoje poslovanje najpre na postprodajnoj usluzi i nedavno je tu granu u potpunosti razvila kada je na novoj lokaciji, u ul. Patrijarha Pavla 5t, otvorila svoj nov servisni centar. Sada se zaista može reći da Auto Kuća SAMARDŽIĆ nudi sve usluge pod jednim krovom.

Počeli smo sa mehaničarsko-električarskim  i limarskim uslugama, a sada na jednom mestu, pored njih, možete dobiti i najsavremenije farbarske usluge kao i usluge auto perionice.  U istom trenutku servisni centar Auto Kuće SAMARDŽIČ može opsluživati oko 15 vozila.

Kao i do sada, na raspolaganju Vam je i 24-časovni mobilni servis za hitne situacije. Ukoliko je Vaše vozilo pod garantnim rokom, dolazak će biti besplatan.

Servis

Auto Kuća SAMARDŽIČ sarađuje sa svim osiguravajućim društvima, pa tako osiguranici svih osiguravajućih kuća mogu popraviti svoje vozilo kod nas.

Naš servisni centar poseduje najsavremnije uređaje za dijagnosticiranje kvarova i održavanje i opravku vozila, kao i specijalizovane alate za vozila Škoda i Volkswagen.

Ono na šta smo iznad svega ponosni je i naš stalni, uigrani tim ljudi koji je u toku sa svim tendencijama u oblasti servisiranja i shodno istim i obučen.